Jaajo Linnonmaa


Jaajo Linnonmaa on suomalainen radiojuontaja, näyttelijä, yrittäjä ja isä. Hän juontaa Suomen suosituinta radio-ohjelmaa, Suomipopin Aamulypsyä yhdessä Anni Hautalan ja Tuukka Ritokosken kanssa. Lauantai-iltaisin hän isännöi Nelosella maailman suosituinta tv-ohjelmaa Haluatko Miljonääriksi.

Jaajo on näytellyt yhden päärooleista menestyksekkäissä Luokkakokous-elokuvissa sekä nähty pienemmässä roolissa Syke-sairaalasarjassa.

Mediauran lisäksi Jaajo tunnetaan ennen kaikkea yrittäjänä, jolla on lukuisia eri alan yrityksiä, ravintoloita ja start-uppeja. Vapaa-ajallaan Jaajo auttaa ja neuvoo yrittämisestä kiinnostuneita nuoria pääsemään urallaan alkuun. Edellämainituista syistä Jaajo palkittiin 2016 Vuoden Nuori Menestyjä –palkinnolla. Lisäksi Jaajo on valittu 9 kertaa Vuoden Radiojuontajaksi ja Aamulypsy 6 kertaa Vuoden Radio-ohjelmaksi. Haluatko Miljonääriksi voitti parhaan Game Show Venlan 2017 ja Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla 2015.

Pitkän ja värikkään uransa ansiosta Jaajo on myös suosittu puhuja, joka haluaa kannustaa kaikkia saavuttamaan unelmansa.

"En ole ottanut paineita haaveistani, mutta olen pohtinut huolellisesti, millaista polkua mun pitää kulkea toteuttaakseni ne. Olen ajatellut elämääni junakarttana. Silloin alussa mietin, että seison Helsingin rautatieasemalla ja mun on päästävä Rovaniemelle saakka. Ei ollut montaa junaa, joihin hypätä.
Menin kyytiin siihen, mihin pääsin"

Ota yhteyttä


info@jaajo.fi


    ExtremeRun
The Teee Club
Raviristeilyt
bricco
My Soda
Virtualtraveller
St. Barley